Tullaan tutuiksi!

Adventure Capital on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka on perustettu vuonna 2020. Yrityksen taustalla on vahva kiinnostus ja intohimo kiinteistösijoittamiseen. Perustajamme ja omistaja, Mika Innanen, on kauppatieteiden maisteri, jolla on pitkäaikainen kokemus kiinteistösijoitusalan parissa.

Mika Innanen on Adventure Capitalin omistaja ja kiinteistösijoitusalan ammattilainen, jolla on laaja osaaminen ja vankka kokemus alalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on osoittanut intohimoa ja omistautumista kiinteistösijoitusliiketoiminnalle.

Mika Innanen on työskennellyt kiinteistösijoitusten parissa useiden vuosien ajan ja hankkinut syvällistä ymmärrystä markkinoiden dynamiikasta ja mahdollisuuksista. Hänellä on vankka näkemys kiinteistömarkkinoiden kehityksestä ja kyky tunnistaa houkuttelevia sijoituskohteita.

Mika Innanen uskoo luotettavaan ja vastuulliseen kiinteistösijoittamiseen. Hän on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita asuntoja ja luomaan pitkäaikaisia suhteita sijoittajiin. Hänen lähestymistapansa kiinteistösijoittamiseen perustuu ymmärrykseen asukkaiden tarpeista ja korkeatasoiseen asiakaspalveluun.

Mika Innasen vahva ammattitaito ja asiantuntemus ovat ohjanneet Adventure Capitalin menestykseen ja asemaan luotettavana kiinteistösijoitusyhtiönä. Hänen visionaan on tarjota asiakkaille houkuttelevia huoneistoa ja luoda yhtiölle pitkäaikaista arvoa kiinteistösijoitusten kautta.

Yhdessä tiimimme kanssa Mika Innanen jatkaa sitoutumistaan tarjota asiakkaillemme laadukkaita asuntoja ja luoda onnistuneita kiinteistösijoituskokemuksia. Hän uskoo yhteistyöhön, läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen, jotka ovat Adventure Capitalin toiminnan perusta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja kiinteistösijoittamiseen. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kiinteistösijoittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä. Adventure Capital on täällä auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi kiinteistösijoittamisessa.

Perustin Adventure Capital Oy:n 2020. Yhtiön päätoimintoina ovat kiinteistöt, kryptovaluutat sekä konsultointi.

Olen kauppatieteiden maisteri ja taustaltani löytyy noin 20 vuotta teknologian parissa monipuolisesti eri tehtävissä. Lisäksi olen kaupallisen koulutukseni myötä työskennellyt muun muassa talouspäällikön kaltaisessa roolissa. Samoin kouluttaminen on uran myötä käynyt tutuksi. Sijoittana olen kerännyt kokemusta jo 20 vuoden ajan.

Mika Innanen

Kiinteistöt

Yhtiö vuokraa asuntoja Keski-Suomen alueella. Asuntosijoittamisen eri strategiat ovat minulle tuttuja. Keskustelen mielelläni asuntosijoittamisen monipuolisesta kentästä.

Kryptovaluutat

Kryptovaluuttoihin olen tutustunut sijoittajana sekä kirjanpidollisesta näkökulmasta. Vahva talouden ja tekniikan osaaminen on luonut hyvän pohjan kryptomaailman ymmärtämiseen.

Konsultointi

Toimin asiantuntijana kryptovaluuttojen kirjanpidossa. Olen valmistellyt aiheesta peruskurssin, jonka monet tilitoimistot ovatkin jo ilolla ottaneet vastaan. Kehitteillä on myös jatkokurssia aiheesta.

Clients We Helped Triumph

are all over the world

Consulting

Integer pulvinar at eros at faucibus. In auctor nec quam

Management

Integer pulvinar at eros at faucibus. In auctor nec quam

Analysis

Integer pulvinar at eros at faucibus. In auctor nec quam

Research

Integer pulvinar at eros at faucibus. In auctor nec quam

Succeed with us

Nothing is impossible